تحولات لبنان و فلسطین

ساری- دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران فرهنگ‌سازی مصرف لبنیات را موجب خروج صنایع لبنی از بحران دانست و گفت: از ۷۱ واحد لبنی که از دولت مجوز گرفته‌اند تاکنون ۲۴ واحد در استان باقی مانده‌اند.

بحران در صنعت لبنیات مازندران/ از ۷۱ واحد لبنی ۲۴ واحد فعال هستند
به گزارش قدس آنلاین به نقل از بلاغ، آیت غلامی اظهار کرد: سال گذشته انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با هدف فرهنگ‌سازی، برنامه توزیع رایگان شیر را در روز جهانی شیر در دستور کار قرار داد.
وی با اشاره به سرانه مصرف لبنیات در کشور، افزود: سرانه مصرف لبنیات در ایران، ۹۰ کیلو به ازای هر نفر در سال بود که طبق آمار رسمی به ۶۰ کیلو کاهش پیدا کرده است.
دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با بیان اینکه واحدهای لبنی با مشکلات زیادی روبرو هستند، تاکید کرد: صنایع لبنی استان باید به بازارهای بین‌المللی توجه کنند تا بتوانند بخشی از مشکلات آنان کاهش یابد.
غلامی فله‌فروشی شیر را یکی از مشکلات پیش روی صنعت لبنیات استان دانست و تصریح کرد: دولت حمایت‌هایی داشته است اما تا به الان منجر به افزایش سرانه مصرف لبنیات در مازندران نشده است.
وی با بیان اینکه واحدهای لبنی باید وارد کار شوند و به توان خود توجه کنند، خاطرنشان کرد: روز جهانی شیر نیز که یک ژوئن مصادف با ماه مبارک رمضان و ۱۱ خرداد ماه است فرصتی برای تبلیغ فرهنگ مصرف لبنیات در استان خواهد بود.
دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با اشاره به توزیع شیر رایگان در بین مردم به مناسبت روز جهانی شیر، تاکید کرد: سال گذشته طرح توزیع رایگان شیر در ساری و آمل صورت گرفت که با استقبال مردم همراه بود.
غلامی از وجود محصولات شرکت‌های لبنی دیگر استان‌ها در مازندران انتقاد کرد و گفت: مازندران ۳۰ درصد لبنیات کشور را به خود اختصاص داده است اما به همین مقدار از بازار استان سهم ندارد.
وی تاکید کرد: چرا شبکه بازاریابی و فروش واحدهای لبنی در استان آنقدر ضعیف است که در شهرستان‌ها نمی‌توانیم برخی نشان‌های لبنی استانی را پیدا کنیم.
دبیر انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با بیان اینکه سال گذشته با برخی از نهادهای استانی ارتباط برقرار کردیم، اظهار کرد: در این جلسات یادآور شدیم مصارف غذایی سازمانی آنها از صنایع غذایی استان تامین شود تا کمکی به صنعت غذای مازندران باشد.
غلامی در پایان از واحدهای لبنی مازندران خواست رویکرد کیفی داشته باشند و بیان کرد: محصول غذایی باید ذائقه مصرف‌کننده را به سمت کالای داخل استانی سوق دهد به طوری‌که در هر بار مصرف به تولیدات مازندرانی توجه کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.